Xtreme Gaming Network

content manager

Author Topic: content manager  (Read 1535 times)

Online Bacchulum

  • Hero Member
  • *****
  • Posts: 1956
  • Karma: 62
    • View Profile
Re: content manager
« Reply #15 on: August 26, 2017, 06:31:12 PM »
Will be the .NET Framework runtime. No idea what version of .NET the app is written with so try this version:

https://www.microsoft.com/en-au/download/details.aspx?id=30653
It's v4.5.2 actually. ;)

Thanks Joe, at least that version triggered the recognition for it to ask me to upgrade, and then run.
Now to get my head around it.....

Online gawaterman

  • Jr. Member
  • **
  • Posts: 222
  • Karma: 9
    • View Profile
Re: content manager
« Reply #16 on: August 26, 2017, 11:42:51 PM »
Says I already have that or later version installed, so something else wrong.

Online buellersdayoff

  • Jr. Member
  • **
  • Posts: 163
  • Karma: 8
    • View Profile
Re: content manager
« Reply #17 on: August 27, 2017, 12:16:53 AM »
Control panel, uninstall programs, right click, repair (repair only works for visual c++). Or uninstall and re-download.
https://www.microsoft.com/en-au/download/details.aspx?id=53344 contains .net 4 through 4.6.1
I think win 10 has the .net framework built in to the os
« Last Edit: October 09, 2017, 01:52:38 PM by buellersdayoff »

Online buellersdayoff

  • Jr. Member
  • **
  • Posts: 163
  • Karma: 8
    • View Profile
Re: content manager
« Reply #18 on: October 09, 2017, 01:15:44 PM »
Wondering if anyone can help with a problem I have with content manager and the set up market (app).
Using the built in steam feature I recently moved my assetto game install from my HDD (secondary) to an SSD (also a secondary drive). In the process, assuming this is the cause, I cant open setups from the setup market from within content manager. Content manager gives an "error" Navigation Failed
System.ArgumentNullException: Value cannot be null.
Parameter name: manager
   at AcManager.Controls.ViewModels.AcObjectListCollectionViewWrapperBase`1..ctor(IAcManagerNew manager, IFilter`1 listFilter, Boolean allowNonSelected)
   at AcManager.Controls.ViewModels.AcObjectListCollectionViewWrapper`1..ctor(IAcManagerNew list, IFilter`1 listFilter, String key, Boolean allowNonSelected)
   at AcManager.Controls.ViewModels.AcListPageViewModel`1..ctor(IAcManagerNew list, IFilter`1 listFilter)
   at AcManager.Pages.Lists.CarSetupsListPage.Initialize()
   at FirstFloor.ModernUI.Windows.DefaultContentLoader.<LoadContentAsync>d__0.MoveNext()

anyone know how to read this or what it means, maybe a fix? Thinking I might just re-install the game from scratch on the ssd, thanks

Online GzeroD

  • RestrictedRacing
  • Sr. Member
  • *
  • Posts: 389
  • Karma: 30
  • ∞+1 Seanus
    • View Profile
Re: content manager
« Reply #19 on: October 09, 2017, 05:15:55 PM »
"user"\AppData\Local\AcTools Content Manager

Try just deleting that folder?
You may need to re-enter your reg' number, and all your settings again.
-Track limits- is a Toxic Meme.

Online buellersdayoff

  • Jr. Member
  • **
  • Posts: 163
  • Karma: 8
    • View Profile
Re: content manager
« Reply #20 on: October 09, 2017, 05:51:43 PM »
Thanks I'll look at that after I finish reinstalling the game if that doesn't work.

Online buellersdayoff

  • Jr. Member
  • **
  • Posts: 163
  • Karma: 8
    • View Profile
Re: content manager
« Reply #21 on: October 09, 2017, 07:21:03 PM »
"user"\AppData\Local\AcTools Content Manager

Try just deleting that folder?
You may need to re-enter your reg' number, and all your settings again.
Had already started the reinstall process before I saw this. The main reason I reinstalled was I lost all car sounds after playing with some sound mods. Tried this trick but didn't check if the set up market was working. Now I Can't get CM to work at all. CM worked for a moment, reinstalled apps, tracks and stuff, but now when I try to open it the first main pop up has a greyed out OK button

Online buellersdayoff

  • Jr. Member
  • **
  • Posts: 163
  • Karma: 8
    • View Profile
Re: content manager
« Reply #22 on: October 09, 2017, 07:36:49 PM »
Derp, while dragging and dropping apps, tracks and files I somehow dragged and dropped essential game files to the wrong folder.

Online buellersdayoff

  • Jr. Member
  • **
  • Posts: 163
  • Karma: 8
    • View Profile
Re: content manager
« Reply #23 on: October 09, 2017, 09:29:40 PM »
and after all that i still can't use the setup market in content manager lol

Online buellersdayoff

  • Jr. Member
  • **
  • Posts: 163
  • Karma: 8
    • View Profile
Re: content manager
« Reply #24 on: October 12, 2017, 07:54:48 AM »
Got it working yesterday, it was a check box for proxy in settings. Not sure how or why I had it activated.