Xtreme Gaming Network

Youtube BBCode

Author Topic: Youtube BBCode  (Read 2407 times)

Offline Snakeyes

  • Administrator
  • Jr. Member
  • *****
  • Posts: 111
  • Karma: 10
    • View Profile
Youtube BBCode
« on: September 19, 2013, 06:16:28 PM »
Hey guys ive installed Youtube BBCodes. How to use:

Click the youtube Image in the post panel.

Place your link in between the youtube tags.

Now you should be able to see youtube videos like so,

<iframe width="640" height="385" src="//www.youtube.com/embed/QvAv03Swxc4?fs=1&start=" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>

:)

Offline Brit

  • You'll Never Walk Alone
  • Administrator
  • Jr. Member
  • *****
  • Posts: 175
  • Karma: 15
  • Pommy Killing Machine
    • View Profile
Re: Youtube BBCode
« Reply #1 on: September 19, 2013, 07:50:15 PM »
cheers mate well done!

Offline Snakeyes

  • Administrator
  • Jr. Member
  • *****
  • Posts: 111
  • Karma: 10
    • View Profile
Re: Youtube BBCode
« Reply #2 on: September 20, 2013, 11:36:27 AM »
Np mate

Offline Glen73

  • Administrator
  • Full Member
  • *****
  • Posts: 892
  • Karma: 32
    • View Profile
Re: Youtube BBCode
« Reply #3 on: October 27, 2013, 11:21:13 AM »
Youtube tags have disappeared  :(

Online Bird

  • Administrator
  • Hero Member
  • *****
  • Posts: 2011
  • Karma: -666
  • Ysu
    • View Profile
Re: Youtube BBCode
« Reply #4 on: October 27, 2013, 12:23:11 PM »
could be that we had an auto-update to the forum software, and that has disabled things?

Offline Brit

  • You'll Never Walk Alone
  • Administrator
  • Jr. Member
  • *****
  • Posts: 175
  • Karma: 15
  • Pommy Killing Machine
    • View Profile
Re: Youtube BBCode
« Reply #5 on: October 27, 2013, 03:05:40 PM »
Im thinking exactly that Bird....

Online Bird

  • Administrator
  • Hero Member
  • *****
  • Posts: 2011
  • Karma: -666
  • Ysu
    • View Profile
Re: Youtube BBCode
« Reply #6 on: October 27, 2013, 07:22:14 PM »
Exactly that, in the admin there's a news update quoting a very recent security update.

I've now checked the packages section, too;
I've reinstalled the bbCode as a test, and now it works.  I'll try to install the rest of them again, too.